Режим работы
Пн-Пт 10:00-18:00; Сб, Вс
Напишите нам
Каталог
Контакты
Пн-Пт 10:00-18:00; Сб, Вс
@ atvsesvit@ukr.net

25 років незалежності = 25 % додаткової знижки протягом 25 днів!

25 років незалежності = 25 % додаткової знижки протягом 25 днів!

Шановні друзі! З нагоди 25-річчя Незалежності України вітаємо усіх з цим чудовим святом, бажаємо усім українцям  здоров'я, щастя, впевненості в нашому майбутньому! У нас попереду ще багато роботи, але ми віримо у свою Країну - рідну Україну і даруємо усім нашим покупцям спеціальну святкову знижку до Дня Незалежності України: 25 років незалежності = 25 % додаткової знижки протягом 25 днів на гімнастичне обладнання з Ріо!

Завдяки нашій тісній співпраці з представниками компаній Spieth Gymnastics (Німеччина) и Janssen-Fritsen (Нідерланди), в партнерстві з компанією «Gymnova», які є  провідними світовими виробниками гімнастичного обладнання, надається унікальна можливість придбати гімнастичне обладнання, яке забезпечувало проведення Олімпійських Ігор в Ріо, з додатковими знижками.

Додаткова знижка на честь Дня Незалежності України становить  25%, що в сумарному обсягу дозволить придбати гімнастичне обладнання зі знижкою до 45%. Так, при придбанні повного комплекту обладнання, знижка дорівнює 45% від прайсової вартості обладнання. При придбанні одного або декількох снарядів у комплекті – знижка 40%.

Також акція - 25% діє на весь асортимент нових товарів торгових марок Spieth Gymnastics (Німеччина) и Janssen-Fritsen (Нідерланди).

Термін дії додаткових знижок: 25 днів починаючі з 24 серпня 2016 року. Зазначені знижки надаються при умові передплати до 17 вересня 2016 року. Термін поставки придбаного обладнання -друга половина жовтня - початок листопада 2016 року. Зазначений термін обумовлений строками транспортування обладнання з Олімпійських об’єктів у Бразилії до України.

На все обладнання надається гарантія 1 рік. Всі комплекти відповідають вимогам FIG (Міжнародної Федерації Гімнастики).

Врятуйте себе від зайвих витрат - скористайтеся унікальною можливістю придбати найкраще професійне гімнастичне обладнання за ексклюзивними цінами.

У зв’язку з обмеженою кількістю обладнання його відвантаження буде здійснюватись за формулою - перший сплатив - перший отримав.

За більш детальною інформацією та для замовлення прасів на обладнання просимо звертатись до спеціалістів нашої компанії.

Також пропонуємо широкий асортимент спортивного обладнання, аксесуарів та покриття  для багатьох видів спорту.