Режим работы
Пн-Пт 10:00-18:00; Сб, Вс
Напишите нам
Каталог
Контакты
Пн-Пт 10:00-18:00; Сб, Вс
@ atvsesvit@ukr.net

Обладнання для чемпіонату Європи зі стрибків у воду (European Diving Championships 2017 - Kyiv, Ukraine) поставлено вчасно

Обладнання для чемпіонату Європи зі стрибків у воду (European Diving Championships 2017 - Kyiv, Ukraine)  поставлено вчасно

Вперше столиця України буде приймати такий масштабний захід. За медалями Європи до Києва їдуть 140 спортсменів з 23 країн.

Право прийняти чемпіонат Європи Київ отримав в літку 2016 року виборовши його у Росії і с того часу почалась цілеспрямована підготовка до проведення континентальної першості.  На проведення заходу та придбання обладнання державним бюджетом та бюджетом міста Києва було передбачено достатнє фінансування. Окрему допомогу надали спонсори  Федерації стрибків у воду України.

 

Приємно відзначити, що поставкою спортивного обладнання для чемпіонату Європи займалась наша компанія . Усе обладнання було доставлено своєчасно та у повному обсязі. Співпраця організаторів з нашою компанією  не була випадковою. Свого часу саме ми вже забезпечували стрибунів у воду стрибковими дошками міжнародного класу Maxiflex B  - єдиними схваленими FINA для проведення офіційних змагань, які виробляє наш партнер компанія DURAFLEX (США).  Також для проведення змагань ми поставили сертифіковані батути, гімнастичні містки та інше обладнання таких торгових марок як «Eurotramp-Trampoline Kurt GmbH» (Німеччина) та Spieth Gymnastics (Німеччина). З цього приводу хочемо окремо зазначити, що саме наша компанія є ексклюзивним офіційним представником «Eurotramp-Trampoline Kurt GmbH»  в Україні.

  

Додатково зазначаємо, що вхід  на кваліфікаційні змагання кожен день (з 10:00) безкоштовний для всіх охочих, а ось на фінали з 18:00 вхід у зв'язку з обмеженістю місць, буде тільки по запрошенням, які можна отримати в Акредитаційному центрі. Церемонія відкриття пройде 12 червня в спорткомплексі Ліко за адресою м. Київ, вул. Конєва, 8,  в 16:00 й одразу після цього пройде розіграш першого комплекту медалей.