Режим работы
Пн-Пт 10:00-18:00; Сб, Вс
Напишите нам
Каталог
Контакты
Пн-Пт 10:00-18:00; Сб, Вс
@ atvsesvit@ukr.net

Переможці зимової Олімпіади отримають по 500 тисяч гривень

Переможці зимової Олімпіади отримають по 500 тисяч гривень

Українські спортсмени, які виступатимуть на Олімпіаді в Південній Кореї, матимуть додатковий стимул виборювати медалі. ТМ Parimatch оголосила, що продовжить традицію підтримки олімпійської збірної, започатковану на Олімпіаді в Ріо.

Згідно з меморандумом, що підписаний між Міністерством молоді та спорту України та ТМ Parimatch в рамках кампанії «Спільна олімпійська перемога», кожен український медаліст зимової Олімпіади отримає додаткове матеріальне заохочення.

Так, бронзові призери отримають по 150 тисяч грн, срібні – по 300 тисяч грн, а за золото премія складе 500 тисяч гривень.

- Ми продовжуємо гарну традицію «Спільної олімпійської перемоги» - ініціативи Міністерства молоді та спорту, громадськості та соціально-відповідального бізнесу, - говорить міністр молоді та спорту Ігор Жданов. - В рамках цієї кампанії українські призери літніх Олімпійських ігор у Ріо-2016 отримали додаткові грошові премії та цінні подарунки від спонсорів, зокрема й від ТМ Parimatch. Залучаючи позабюджетні кошти та призи, ми спільно з бізнесовими колами України створюємо гарну мотивацію для успішного виступу наших спортсменів на зимовій Олімпіаді-2018. Вдячний кожному, хто вже приєднався до зимової «Спільної олімпійської перемоги» та планує зробити це найближчим часом.

Источник : http://press-centr.com/ua/news/29149_Peremozhtsi-zimovo-Olimpiadi-otrimayut-po-500-tisyach-hriven