Режим работы
Пн-Пт 10:00-18:00; Сб, Вс
Напишите нам
Каталог
Контакты
Пн-Пт 10:00-18:00; Сб, Вс
@ atvsesvit@ukr.net

Сімона Байлз стежить за подіями Олімпійських ігор в Токіо

Сімона Байлз стежить за подіями Олімпійських ігор в Токіо

Американська гімнастка розкриває свої плани на майбутнє.
 Дати, звичайно, змінилися, але цілі у Сімони Байлз щодо Олімпійських ігор в Токіо не змінилися.
 Байлз останнім часом не була активна в соціальних мережах після новини про відтермінування Олімпійських ігор. Вона дуже сильно засмутилася і їй потрібен був час, щоб змиритися з цим фактом.
 Але чотириразова олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики і 19-ти разова чемпіонка світу порушила своє мовчання в шоу NBC, заявивши, що вона все ж готується до Олімпійських ігор в Японії.
 «Я не сумніваюся, що фізично мої тренери приведуть мене в форму і я обов'язково візьму участь в іграх. Ми повинні залишатися у формі як морально так і фізично », - сказала Байлз на шоу.
 Також Сімона додала: «Я спілкуюся через FaceTime з моїми тренерами, щоб знайти правильне рішення і скласти план на майбутнє. Я не припиняю тренування навіть в домашніх умовах ».
Байлз розповіла, що провела тренування «тверк» через канал YouTube.
 Вона залишається на зв'язку зі своєю родиною через FaceTime, а її мати Неллі продовжує вже сформовану сімейну традицію - по неділях залишає їжу біля свого будинку для тих, хто цього потребує.
 У липні 2021 року, коли Ігри розпочнуться американській гімнастці буде 24 роки. Якщо вона зможе захистити свій олімпійський титул в багатоборстві, як і очікувалося, вона стане самою дорослою спортсменкою, яка отримала титул, оскільки чехословацька Віра Чаславска завоювала свій другий титул в 1968 році у віці 26 років. Чаславска також є останньою гімнасткою, яка захистила олімпійський титул.
4-5 квітня Байлз планувала активні тренування для участі в змаганнях на фінальному чемпіонаті світу зі спортивної гімнастики в Токіо. Але ці змагання били відкладені у зв'язку з пандемією коронавірусу.
 Її тренер Сесіль Ланді висловив своє засмучення у зв'язку з відстрочкою Олімпійських ігор, але обіцяв грандіозне повернення в 2021 році.
«Ми перегрупуємось і переплануємось, щоб повернутися в 2021 році», - написав Ланді в Твіттері 24 березня. «Починається нова історія.
 Ця історія, швидше за все, буде присвячена Байлз. Сімона Байлз - одне з визначних імен в олімпійському спорті, домінує в своєму виді спорту майже десять років, не втрачаючи конкуренції з 2013 року.
 Уродженка Х'юстона може завоювати п'ять золотих медалей на Олімпійських іграх. Їй буде надана велика підтримка, щоб вона допомогла збірній США завоювати свою третю командну золоту медаль. Також вона має великі шанси на індивідуальну перемогу в багатоборстві в опорному стрибку, на колоді і на акробатичному помості.
 На минулорічному чемпіонаті світу в Штутгарті (Німеччина) Байлз увійшла в історію спортивної гімнастики. Майже кожен день вона завойовувала нагороди. В її честь були названі нові елементи на гімнастичній колоді та у вільних вправах.
 Сімона Байлз говорить, що не веде рахунок своїх перемог і кожен раз, встановлюючи новий рекорд або отримуючи нову нагороду, вона точно не знає яка вона за рахунком. Вона без сумніву дуже смілива і ця сміливість проявляється в повній мірі, коли вона переглядає свої плани на липень 2021 року.

Джерело : https://tokyo2020.org/en/news/