Режим работы
Пн-Пт 10:00-18:00; Сб, Вс
Напишите нам
Каталог
Контакты
Пн-Пт 10:00-18:00; Сб, Вс
@ atvsesvit@ukr.net

Японія взяла на себе всі витрати щодо перенесення Олімпійських ігор

Японія взяла на себе всі витрати щодо перенесення Олімпійських ігор

 Прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе погодився, що країна візьме на себе витрати, пов'язані з перенесенням Олімпійських ігор. Про це повідомляє Міжнародний олімпійський комітет
 "Прем'єр-міністр Японії Абе Сіндзо погодився, що Японія продовжить покривати витрати, які вона зробила б згідно з умовами діючої угоди до 2020 року, а МОК буде нести відповідальність за свою частку витрат", - йдеться у повідомленні.
 Як зазначається, у МОК розуміють, що це становить кілька сотень мільйонів доларів додаткових витрат. За даними японських ЗМІ, Абе погодився на покриття витрат в сумі близько трьох мільярдів доларів.
 Також у комітеті наголосили, що відстрочка не визначалася фінансовими інтересами, оскільки завдяки політиці управління ризиками, включаючи страхування, МОК у будь-якому випадку зможе продовжувати свою діяльність та виконувати свою місію з організації Олімпійських ігор.
 Нагадаємо, наприкінці березня Олімпійські ігри 2020 року, які мали відбутися у Токіо (Японія) перенесли на 2021 рік через загрозу поширення коронавірусної інфекції COVID-19. 

 Джерело: https://zik.ua/news/evrosport/